wp490b9cf6.png
wp7dc8f14c_0f.jpg
Startpagina
Home
Wie ben ik?
Gastenboek
Wat is voetreflexologie?
Reflexbehandeling
Lymfedrainage
Metamorfosemassage
Ontspanningsbehandeling
Kinderen
Bach bloesem remedies
Behandeltarieven
Cadeaubonnen
Aanbieding
Contact

Bach bloesem remedies

 

Omdat we wel wat hulp kunnen gebruiken om al onze emoties te beheersen, en omdat veel klachten die we hebben voortkomen uit onverwerkte en onbegrepen emoties, zijn er Bach bloesem remedies ontwikkeld.

 

Bach bloesem remedies geven een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze helpen ons onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf.

wp47f9c099.png

 

Het is een vorm van natuurgeneeswijze ontdekt door Dr. Edward Bach (1886-1936) die harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid in stand brengt, waardoor het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

 

Volgens Bach komen onze gezondheidsproblemen voort uit negatieve gemoedstoestanden. Deze heeft hij ingedeeld in 7 emotionele groepen:

 

· uw zorgen overwinnen (angst)

· ken uzelf (onzekerheid)

· leef bij de dag (onvoldoende interesse in het hier en nu)

· maak contact met anderen (eenzaamheid)

· blijf bij uzelf (overgevoeligheid voor invloeden en ideeën)

· vind hoop en geluk (moedeloosheid of wanhoop)

· leven en laten leven (overbezorgdheid om het welzijn van anderen)

Voor het maken van een remedie die het beste past bij uw gemoedstoestand, is het belangrijk dat u kunt aangeven wat u voelt. Vervolgens kunt u dan werken aan het weer in balans brengen van uw gemoedstoestand.

 

De flesjes zijn zeer klein, en daardoor eenvoudig en handig in het gebruik. Een persoonlijk voor u samengesteld flesje, met daarin de remedies die u op dat moment nodig heeft, kost 5 euro. De remedies kunnen door iedereen in het gezin gebruikt worden. Het is ook geschikt voor kinderen en kan samen gebruikt worden met reguliere medicijnen. Vraag naar de mogelijkheden.

wp696ac48b.png

 

Ons leven is wat onze gedachten ervan maken.

(Marcus Aurelius)