wp490b9cf6.png
wp7dc8f14c_0f.jpg
Startpagina
Home
Wie ben ik?
Gastenboek
Wat is voetreflexologie?
Reflexbehandeling
Lymfedrainage
Metamorfosemassage
Ontspanningsbehandeling
Kinderen
Bach bloesem remedies
Behandeltarieven
Cadeaubonnen
Aanbieding
Contact

Cadeaubonnen

 

 

Er zijn momenten in je leven waarop je dingen meemaakt waarvan je denkt: dit is zo mooi om voor mezelf te houden, dit wil ik graag delen met iemand anders. Het ervaren van een voetreflexbehandeling is zo’n moment.

 

Mensen die nog geen ervaring hebben met reflexologie kunnen het idee hebben dat het een “zweverig” iets is. Iets waar zij veel te nuchter voor zijn. Ook kunnen ze het gevoel hebben dat ze geen gekriebel aan hun voeten willen hebben. In beide gevallen is het ervaren van een behandeling voldoende om met deze “vooroordelen” af te rekenen. De behandeling is niet zweverig, maar logisch te beredeneren. Ook is de behandeling niet kriebelig of pijnlijk, maar juist een heel prettige ervaring.

 

wp52259bb7.png

 

Kent u iemand waarvan u denkt: deze persoon zou baat hebben bij een behandeling, maar hij of zij zal uit zichzelf nooit een afspraak maken? Geef dan eens een behandeling cadeau. Let vooral op de reactie na de behandeling: ze zullen u dankbaar zijn!

 

Ook een goed idee als u even geen idee hebt voor een verjaardag of een andere feestdag (denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, behaald examen)!

In mijn praktijk zijn cadeaubonnen te koop die u zo kunt invullen zoals u dat zelf wenst. Enkele voorbeelden:

· tegoed voor een reflexbehandeling t.w.v. 35 euro.

· tegoed voor een ontspanningsmassage t.w.v. 20 euro.

· tegoed voor een bepaald bedrag dat in mindering wordt gebracht op de behandeling.

In overleg is alles mogelijk.