wp490b9cf6.png
wp7dc8f14c_0f.jpg
Startpagina
Home
Wie ben ik?
Gastenboek
Wat is voetreflexologie?
Reflexbehandeling
Lymfedrainage
Metamorfosemassage
Ontspanningsbehandeling
Kinderen
Bach bloesem remedies
Behandeltarieven
Cadeaubonnen
Aanbieding
Contact

Welkom op de website van de praktijk voor voetreflextherapie Shanti.

 

Op deze site kunt u informatie vinden over voetreflextherapie.wp4e0a596a.png

· Wat is voetreflextherapie?

· Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

· Wat kost een behandeling eigenlijk?

  

Ervaart u een gevoel van neerslachtigheid, vermoeidheid of een algeheel gevoel van onbehagen? Met een behandeling voetreflextherapie wordt uw lichaam weer in balans gebracht. Het resultaat hiervan is dat men zich snel beter voelt. Het geeft energie.

 

In geval van stress, oververmoeidheid, drukke werkzaamheden geeft het ontspanning, waardoor de specifieke klachten die hierbij horen zullen verminderen, of zelfs geheel verdwijnen.

Ook indien u geen klachten heeft is voetreflextherapie zeer geschikt om uw lichaam in balans te houden. Denk eens aan een preventieve serie behandelingen als u weet dat er een drukke of spannende periode voor de deur staat, zoals verhuizing, examen of verandering van baan.

 

In principe is een behandeling voor iedereen geschikt. Van jong tot oud, gezond of ongezond. Neem rustig de tijd om eens op mijn website rond te kijken. Ik hoop dat u hier antwoord kunt vinden op de vragen die u heeft. Als er nog onduidelijkheden zijn of u wilt een afspraak maken, kunt u mij telefonisch of via de mail bereiken. Ik hoor graag van u!

 

De belangrijkste dingen in het leven zijn geen dingen.