wp490b9cf6.png
wp7dc8f14c_0f.jpg
Startpagina
Home
Wie ben ik?
Gastenboek
Wat is voetreflexologie?
Reflexbehandeling
Lymfedrainage
Metamorfosemassage
Ontspanningsbehandeling
Kinderen
Bach bloesem remedies
Behandeltarieven
Cadeaubonnen
Aanbieding
Contact

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Esther Keppels. Ik ben geboren in 1968. Samen met mijn vriend en onze 5 kinderen wonen wij aan het prachtige Sparrendaal 131 in Enschede.

wp27303d8b.png

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de PABO en heb ongeveer 13 jaar parttime voor de klas gestaan. Het werken met kinderen is geweldig, ze zijn nog zo puur en nog helemaal in ontwikkeling. Helaas geeft het parttime werken in het onderwijs onvoldoende voldoening. Je mist de band met de kinderen die je als fulltimer wel hebt.

 

In 2002 kwam ik via via in contact met reflexologie. Ik heb een behandeling ondergaan en stond helemaal perplex van wat het met me deed. Hierdoor werd mijn interesse gewekt. Ik heb een korte cursus reflexologie gedaan om te kijken of het iets voor mij was. Daar ben ik zo enthousiast door geworden dat ik besloot een opleiding voor reflexologie te gaan doen om op deze manier mensen te kunnen helpen.

 

In mei 2007 heb ik mijn theoriediploma gehaald en in juni 2008 mijn praktijkdiploma en mijn scriptie. Sinds september 2008 ben ik officieel begonnen met mijn praktijk aan huis.

Naast het behandelen van volwassenen en kinderen in mijn praktijk blijf ik doorleren. Ik probeer met zoveel mogelijk aspecten van het lichamelijk en geestelijk welzijn van de mens in aanraking te komen. Op deze manier kan ik zo compleet mogelijk behandelen en een zo goed mogelijk resultaat behalen.

 

 

 

 

Als je voor een mens in je leven wat betekend hebt,

dan heb je niet vergeefs geleefd.

(Dag Hammarskjold)